Medewerkers klappen uit de school: Deze 4 gerechten van McDonalds zullen zij nooit eten!

mcdo 1jpg

McDonald’s is natuurlijk vooral bekend om de Big Mac, maar het menu biedt nog veel meer opties. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren als het op fastfood aankomt.

De medewerkers van McDonald’s kennen als geen ander de ins en outs van de menukaart, aangezien ze niet alleen de maaltijden bereiden, maar ze ook regelmatig met korting eten.

Business Insider heeft gesprekken gevoerd met zowel huidige als voormalige medewerkers om erachter te komen welke gerechten zij liever vermijden. Hier zijn vier van de minst favoriete gerechten onder het personeel van McDonald’s:

De Filet-O-Fish van McDonald’s kent een lange geschiedenis als eerste niet-hamburgergerecht op het menu sinds 1965. Vooral tijdens de vastentijd is het populair, vanwege het vermijden van vlees op vrijdagen.

Hoewel het een favoriet gerecht is van voormalig president Trump, blijkt uit gesprekken met twee medewerkers dat dit gerecht minder in de smaak valt bij het personeel.

Een voormalige medewerker uit Virginia vindt de Filet-O-Fish vooral geschikt voor oudere klanten vanwege de zachtere structuur, maar zelf is hij geen fan van de smaak. Een ander personeelslid omschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota geeft aan dat hij geen fan is van de gezondere opties op het menu, zoals salades.

De overvloed aan sla en groenten en het verrassend hoge caloriegehalte zijn voor hem redenen om deze keuzes te vermijden.

Zo bevat de ‘Crispy Chicken Salad’ 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ 490 calorieën. Ter vergelijking, een Big Mac bevat 540 calorieën.

Er zijn medewerkers die aangeven de kipburgers te vermijden, omdat ze vol zitten met boter en daardoor minder gezond lijken dan ze zijn.

Vanuit voormelde ervaring vermijdt een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging altijd de nieuwe gerechten op het menu en geeft de voorkeur aan de basisproducten van de fastfoodketen.

Niet alle gerechten van McDonald’s zijn favoriet bij het personeel, vanwege hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes bij het kiezen van gerechten van het menu.

Onthoud dat ieders smaak anders is en dat wat de een lekker vindt, voor de ander minder aantrekkelijk kan zijn.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven