Dit megabedrag verdient Yvonne Coldeweijer per maand met het verspreiden van roddels!

WhatsApp Image 2024 05 02 at 181216jpg

Yvonne Coldeweijer, die bekend staat om haar roddelpraktijken op Instagram, heeft aangekondigd dat ze haar ‘juicy’ content niet langer gratis zal delen op haar sociale media.

Zij zal nu al haar sappige roddels exclusief aanbieden achter een betaalmuur. Coldeweijer heeft een speciale website gelanceerd waar geïnteresseerden zich kunnen abonneren om toegang te krijgen tot haar roddels.

Yvonne Colderweijer brengt schokkende onthulling: Ook deze zanger betrapt op overspel!

Met abonnementskosten van 9 euro per maand of een voordeliger jaarlijks tarief, ontvangen volgers dagelijks, wekelijks of maandelijks updates, afhankelijk van hun gekozen pakket. Dit markeert een nieuwe fase in haar carrière, waarin betaalde content centraal staat.

Yvonne Coldweijer onthult zwaar besluit: ‘Met pijn in mijn hart’

De transformatie van haar Instagram-profiel van een roddelplatform naar een meer persoonlijke ruimte waar zij haar leven als influencer deelt, is een feit.

Yvonne Coldeweijer deelt foto van oplichter: ‘Deze man moet mij nog 5500 euro betalen’

Ondanks een vroegere aanhang van bijna 842.000 volgers, heeft ze sinds deze aankondiging een daling van 91.000 volgers opgemerkt, wat suggereert dat velen meer interesse tonen in beroemdhedenroddels dan in haar persoonlijke berichten.

Yvonne Coldeweijer deelt groot nieuws: Een verrassing van formaat!

Toch lijkt het erop dat Coldeweijer’s nieuwe zakelijke aanpak vruchten afwerpt. Met al 4.271 abonnees die bereid zijn te betalen voor haar exclusieve roddels, genereert ze maandelijks een indrukwekkende omzet van ongeveer 38.225 euro, volgens data van Reality.FBI.

Naast haar betaalde roddelplatform beheert Coldeweijer ook een podcast en een kledingwebshop, waardoor ze verschillende inkomstenbronnen heeft.

Yvonne Colderweijer brengt schokkende onthulling: Ook deze zanger betrapt op overspel!

Deze strategie laat zien dat er nog steeds een markt is voor exclusieve content, zelfs als daar een prijskaartje aan hangt. Liefhebbers van celebritynieuws lijken bereid te betalen voor hun dagelijkse dosis roddels, net zoals sommigen betalen voor exclusieve foto’s van beroemdheden zoals Famke Louise.

Yvonne Coldweijer onthult zwaar besluit: ‘Met pijn in mijn hart’

Het succes van Coldeweijer met haar abonnementsdienst bevestigt dat de markt voor betaalde content, zelfs binnen nichecategorieën, nog steeds levensvatbaar is.

Yvonne Coldeweijer deelt foto van oplichter: ‘Deze man moet mij nog 5500 euro betalen’
auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven