De waarheid komt altijd aan het licht: Patty Brard is hierom vertrokken bij Shownieuws!

WhatsApp Image 2023 10 04 at 222044jpg

Recentelijk heeft Patty Brard plotseling aangekondigd dat ze stopt met haar werk bij Shownieuws, wat voor velen als een verrassing kwam.

Patty Brard krijgt heftige waarschuwing van ex: ‘Als ze oorlog wil, kan ze oorlog krijgen’

Kort na deze aankondiging heeft Patty Brard zelf wat meer toelichting gegeven bij RTL Boulevard, een concurrerend programma.

Opmerkelijke onthulling over liefdesleven Patty Brard: ‘relatie overgegaan in vriendschap’

Ze heeft verklaard dat ze ervoor heeft gekozen om haar contract, dat binnenkort afloopt, niet te verlengen en op dit moment wat tijd voor zichzelf neemt op Ibiza.

Patty Brard maakt zich zorgen om zoontje Lil Kleine en Jaimy Vaes: ‘Ik kan er niet over uit’

Ondanks dat ze niet uitsluit om terug te keren naar het entertainmentprogramma, heeft ze aan verslaggever Aran Bade benadrukt dat ze nu een pauze neemt.

Patty Brard krijgt duidelijk waarschuwing: ‘De waarheid is niet in het voordeel van haar’

Brard heeft bevestigd dat ze andere aanbiedingen heeft ontvangen tijdens haar rustperiode, wat haar zeker zal bezighouden.

Patty Brard klapt uit de school over obsessie: ‘Ik ben wel bang’

De manier waarop Brard haar vertrek bekendmaakte—bij een concurrent van Shownieuws—en het feit dat er geen formeel afscheid met haar collega’s heeft plaatsgevonden, heeft speculaties aangewakkerd.

Patty Brard (68) komt met ludieke actie om Eloise te steunen: ‘statement maken’

Victor Vlam, bekend van de podcast ‘De Communicado’s’, heeft aangegeven dat deze gang van zaken ongebruikelijk is en heeft gesuggereerd dat er mogelijk meer speelt.

Patty Brard moet van de zender verdwijnen: ‘John de Mol moet tegen haar optreden’

Volgens Victor Vlam zou een financieel geschil met John de Mol de werkelijke reden kunnen zijn achter haar vertrek.

Patty Brard voelt zich behoorlijk belachelijk gemaakt: ‘dan krijg ik een boete’

Brard, die al van een vast naar een freelance contract was

Volgens Vlam zou Brard, met haar succesvolle serie op Videoland, bij een volgende onderhandeling meer geld hebben gevraagd en haar eigen waarde benadrukken.

Patty Brard haalt uit naar deze BenB Vol Liefde eigenaar: ‘Die sla ik even over, hoe goor!’

Er werd zelfs gespeculeerd dat Brard hoopt dat de kijkcijfers van Shownieuws zullen zakken, wat haar sterker zou maken in de onderhandelingen over haar vergoeding.

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’

“Dan kan ze zeggen: zie je wel John! Geef mij maar die eurootjes,” werd Vlam hypothetisch geciteerd. De toekomst zal uitwijzen of Brard zal terugkeren naar het programma, afhankelijk van de instemming van de Mol met haar financiële eisen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven