Action gaat van 2500 producten de prijs verlagen: Deze concurrent groeit enorm hard!

acti 1jpg

Recentelijk kreeg de bekende winkelketen Action goed nieuws, aangezien er een nieuwe concurrent op de markt is die soortgelijke producten tegen zeer lage prijzen aanbiedt.

Hoewel dit gunstig kan zijn voor consumenten, zal dit waarschijnlijk minder positief nieuws zijn voor Action zelf.

Al lange tijd staat Action bekend als dé winkel waar je betaalbare producten in diverse categorieën kunt vinden.

Van huishoudelijke artikelen tot cosmetica, speelgoed, glaswerk, tuingereedschap en zelfs verfproducten, je vindt het allemaal bij Action.

Ook telefoonaccessoires zoals goedkope oplaadkabels en koptelefoons zijn ruim vertegenwoordigd. Kortom, Action biedt een divers assortiment.

Echter, onlangs heeft Action een nieuwe concurrentie gekregen in de vorm van winkelketen ‘Die Grenze’, die snel terrein wint op de Nederlandse markt.

Die Grenze, ook bekend als Medikamente Die Grenze (MDG), is een Nederlands bedrijf dat in 2007 zijn eerste vestiging opende in Denekamp.

Sindsdien heeft het bedrijf een snelle groei doorgemaakt en heeft het momenteel maar liefst 53 vestigingen verspreid over Nederland.

Met een groeiend klantenbestand en omzet zorgt Die Grenze voor enige onrust bij Action. Zal Die Grenze binnenkort de goedkoopste retailer zijn?

Niet geheel onverwacht heeft Action vandaag aangekondigd de prijzen van maar liefst 2.500 producten te verlagen. De concurrentiestrijd tussen deze twee ketens lijkt alleen maar intenser te worden.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven