Action niet meer de goedkoopste: Deze nieuwe concurrent verovert ons land!

acti 1jpg

“Voor trouwe klanten van Action is er goed nieuws! Er is nu een nieuwe concurrent die vergelijkbare producten aanbiedt tegen bodemprijzen.”

“Dit nieuws zal waarschijnlijk minder goed ontvangen worden door Action zelf.”

“Action staat bekend als dé koopjeswinkel waar je een divers assortiment aan producten kunt vinden tegen (redelijk) betaalbare prijzen.”

“Van huishoudspullen tot cosmetica, speelgoed, glas- en aardewerk, spullen voor buiten en in de tuin en zelfs verfspullen.”

“Daarnaast biedt Action ook telefoonaccessoires zoals goedkope laadkabels of koptelefoons aan.”

“Echter, de winkelketen ‘Die Grenze’ is de nieuwe concurrent van Action en verovert snel de Nederlandse markt.”

“Die Grenze streeft naar het aanbieden van hoogwaardige producten tegen vriendelijke prijzen, wat aansluit bij de behoeften van veel consumenten.”

“Het Nederlandse bedrijf Die Grenze, ook bekend als Medikamente Die Grenze (MDG), opende zijn eerste vestiging in Denekamp in 2007.”

“Met momenteel 53 vestigingen verspreid over Nederland is Die Grenze snel gegroeid sinds de opening van hun eerste vestiging.”

“De groeiende klantenkring en omzet van Die Grenze veroorzaken onrust bij Action. Zal Die Grenze binnenkort de goedkoopste positie overnemen?”

“Om te reageren op de toenemende concurrentie, heeft Action aangekondigd dat de prijzen van maar liefst 2.500 producten verlaagd zullen worden. De strijd tussen deze twee ketens lijkt dus alleen maar intenser te worden.”

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven