Vrouw laat haar wenkbrauwen tatoeeren: ‘Ik zie er afschuwelijk uit’

wbr 1jpg

Het tatoeëren van wenkbrauwen is tegenwoordig een veelvoorkomende keuze onder vrouwen die hun wenkbrauwen meer opvallend willen maken.


Microblading, de methode die hiervoor wordt gebruikt, is vooral geliefd bij vrouwen met lichte wenkbrauwhaartjes omdat het hen de mogelijkheid biedt om hun wenkbrauwen te accentueren zonder dagelijks make-up aan te brengen.


Microblading wordt beschouwd als een vorm van semi-permanente make-up, aangezien de inkt na verloop van tijd vervaagt en regelmatig moet worden bijgewerkt om het gewenste resultaat te behouden.


Tijdens de microbladingprocedure worden fijne lijntjes met inkt in de bovenste huidlagen aangebracht met behulp van kleine naalden.


De inkt vervaagt na verloop van tijd, waardoor er een semi-permanente tatoeage ontstaat, aangezien microblading minder invasief is dan traditionele tatoeages.


Hoewel over het algemeen veilig, zijn er gevallen waarin de procedure mis kan gaan, daarom is het cruciaal om een gecertificeerde professional te kiezen voor microblading.


Een schrijnend voorbeeld is een vrouw die na een microbladingprocedure eindigde met vier wenkbrauwen. Dit benadrukt het belang van zorgvuldig kiezen van de juiste specialist voor deze behandelingen.

“Dit bericht op Instagram bekijken”
auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven