Vrouw heeft grote spijt van deze tatoeage: Lelijkste ooit!

WhatsApp Image 2024 03 22 at 143642 2jpg

De perfecte tatoeage kiezen is voor velen een proces dat maanden kan duren, waarbij ze streven naar een betekenisvol ontwerp of simpelweg oogstrelend artwork.

Het besluit om een tatoeage te laten zetten kan echter ook impulsief genomen worden, wat tot spijt kan leiden zodra het resultaat zichtbaar wordt.

Dit overkwam Marie, die haar kersverse tatoeage als afschuwelijk beschouwt en zelfs denkt dat het de lelijkste tatoeage ter wereld is.

Marie deelt openhartig haar ervaring met de tattoo in een emotionele TikTok video, waarbij ze zich inhoudt om niet in tranen uit te barsten.

Oorspronkelijk was ze redelijk tevreden met de tattoo, maar al snel begon deze te vervagen, waardoor het initiële ontwerp niet meer te herkennen was.

Haar tatoeage, bedoeld als een gepelde banaan op haar vingers, begon steeds meer op andere figuren te lijken naarmate de tattoo vervaagde.

Toen haar vriend een afspraak had bij een gerenommeerde tatoeëerder, zag Marie de kans om haar tattoo bij te laten werken in de hoop dat het resultaat verbeterd zou worden. Helaas bleek het tegenovergestelde waar te zijn.

De tatoeage vertoont nu totaal geen gelijkenis meer met een banaan en Marie vindt het zo afschuwelijk dat ze er niet eens meer naar wil kijken uit angst geëmotioneerd te raken.

“Voor de meeste mensen is het gewoon een gekke, kleine en stomme tatoeage, maar voor mij is het veel meer.”

Onder woorden van Marie zelf: “Het doet me namelijk echt wat en ik vind het verschrikkelijk hoe het eruit ziet”.

Marie ontvangt veel steun van haar volgers op TikTok. Zij proberen haar op te beuren, maar de tattoo blijft voor haar een bron van verdriet en frustratie.

In de TikTok-video hieronder is de tattoo te zien, maar vanwege de lengte van de video kan doorgespoeld worden.

@marieaarm #badtattoos #badtattoostory #tattoofail #tattoo #fingertattoo ♬ original sound – Marie Armstrong

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven