10 Schoonheidstips die je leven gemakkelijker maken

lifestyle 5570292 960 720jpg

Altijd er op je best uitzien zonder veel tijd kwijt te zijn? Geen probleem! Deze 10 slimme beautytips maken je leven een stuk makkelijker.

  1. Gebruik lippenbalsem als highlighter: Een beetje transparante lippenbalsem op je jukbeenderen geeft een subtiele glans als je geen highlighter bij de hand hebt.
  2. Fix droge nagellak met koud water: Laat je nagellak snel drogen door je vingertoppen 2-3 minuten in koud water te dompelen.
  3. Gebruik een tandenborstel als wenkbrauwborstel: Een schone tandenborstel werkt perfect om je wenkbrauwen in model te brengen.
  4. Gebruik concealer als lip primer: Laat je lipstick langer zitten door eerst wat concealer op je lippen aan te brengen.
  5. Fix een kapotte oogschaduw met alcohol: Gebruik wat alcohol en een lepel om gebroken oogschaduw weer in vorm te krijgen.
  6. Gebruik een lepel om mascara vlekken te voorkomen: Plaats een lepel tegen je ooglid tijdens het aanbrengen van mascara om vlekken te voorkomen.
  7. Gebruik een stukje plakband voor strakke eyeliner: Plak een stukje plakband schuin langs je ooghoek voor een strak resultaat bij het aanbrengen van eyeliner.
  8. Gebruik kokosolie als make-up remover: Verwijder zelfs waterproof make-up met kokosolie, een zachte en natuurlijke make-up remover.
  9. Fix statische haren met droge handcrème: Glad statisch haar met wat droge handcrème door je handen te wrijven en vervolgens je haar te strijken.
  10. Gebruik een tandenborstel voor voller haar: Creëer meer volume en textuur in je haar door het voorzichtig te borstelen met een schone tandenborstel.

Deze handige beautytips maken je dagelijkse routine een stuk eenvoudiger. Probeer ze uit en ontdek welke trucs het beste bij jou passen!

auteur avatar
Anja V.
Hoi. Ik ben Anja V., een studente journalistiek en parttime redactrice. Met een mix van jonge energie en analytische scherpte breng ik mijn passie voor verhalen tot leven. Dit artikel is het resultaat van mijn toewijding en visie.
Scroll naar boven