Relatie BenB Vol Liefde Albert en Joyce extreem toxic: ‘Hij is een hufter, zij is een player’

WhatsApp Image 2024 09 18 at 063154jpg

De relatie tussen Albert en Joyce, bekend van het programma B&B Vol Liefde, kwam voor weinig kijkers als een verrassing.

Hoewel het stel dolverliefd lijkt, heeft gedragsbioloog Patrick van Veen een heel andere kijk op de situatie. Hij bestempelt de relatie als “extreem toxic.”

Tijdens de reünieaflevering van het populaire programma vertelde Albert vol trots dat hij en Joyce nog steeds samen zijn.

“We hebben elkaar veel gezien. Joyce zat opgesloten in mijn huis. Ik kon naar mijn werk, maar zij kon nergens heen. We zijn in die periode heel hecht geworden,” zei Albert.

“Ik voel me heel goed bij haar. Ik had niet gedacht dat het bestond. 64 jaar oud, ouwe koektrommel. Het is een soort bewustwording dat je iemand hebt gevonden die je anders nooit zou hebben gevonden.”

Hoewel het voor velen al duidelijk was dat Albert en Joyce een koppel zouden worden, is gedragsbioloog Patrick van Veen verre van enthousiast over deze match.

In een interview met Weekend laat hij geen spaan heel van de relatie. “Albert is een hufter,” aldus Van Veen.

,,Er zijn leuke vrouwen voorbijgekomen die bij zijn profiel passen, maar hij swipet alleen voor het plaatje. Eerst was het Malgosia, nu Joyce. Maar er spoort iets niet aan haar communicatie.”

”Albert zegt: ‘Ze is een player’, maar hij valt ook precies voor dat type. Ze speelt met hem, doet meisjesachtig en windt hem om haar vinger.”

Volgens Van Veen is de relatie ronduit ongezond en zit er veel jaloezie in het spel. “Zij zal steeds jaloerser worden, en dat kan hij niet hebben. Uiteindelijk zal het tussen hen exploderen,” voorspelt hij.

1. Gedragsbioloog laat geen spaan heel van de relatie!
2. Deze man legt even uit waarom deze match zo ongezond is!
3. Deze gedragsbioloog vertelt wat er mis zal gaan in de relatie.
4. Een aantal flinke uithalen naar dit bekende koppel!
5. Er wordt geen spaan heel gelaten van dit koppel!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven