BenB deelnemer klapt uit de school over Albert: ‘Ik mocht me niet verdedigen in de media’

WhatsApp Image 2024 09 05 at 103757jpg

Malgosia en Albert, twee deelnemers van B&B Vol Liefde, zijn ongetwijfeld de meest besproken kandidaten van het programma.

Hoewel Malgosia inmiddels al een tijdje uit het programma is verdwenen, onthult ze in een gesprek met Veronica Superguide enkele opvallende details over haar tijd in het programma en de geruchten die daarna over haar de ronde deden.

Malgosia, een opvallende verschijning in het kasteel van Albert, belandde kort na haar entree ongewild in het middelpunt van een aantal vervelende verhalen.

Zo gingen er geruchten rond dat de Poolse realityster in de gevangenis zou hebben gezeten vanwege het smokkelen van verboden middelen.

Wat het voor haar extra moeilijk maakte, was dat ze door haar contract niet mocht reageren op deze geruchten.

“Ik mocht me niet verdedigen in de media. Ik mag nog altijd niks zeggen over B&B Vol Liefde. Dat geldt nog tot na de reünie,” vertelt Malgosia.

Het lastigste voor haar zijn de persoonlijke verhalen die over haar verschenen, zoals die over haar ‘verzwegen’ zoon, aan wie ze een aanzienlijk bedrag verschuldigd zou zijn.

Er werd zelfs beweerd dat ze hem een e-mail had gestuurd waarin ze aangaf uit het leven te willen stappen. Haar zoon bevestigde het bestaan van die e-mail tegenover Weekblad Story.

“Ik bescherm hem omdat hij kwetsbaar en beïnvloedbaar is,” legt Malgosia uit, “maar we hebben inderdaad geen contact meer.”

Hoewel ze nog steeds liefde voor hem voelt, benadrukt ze dat ze nu vooral voor haar dochter Nathalie moet opkomen, zonder verder in detail te treden.

Ook over haar relatie met Albert doet Malgosia enkele opvallende uitspraken. Ze beweert twee keer met hem naar bed te zijn geweest, terwijl Albert zelf zegt dat dit slechts één keer is gebeurd.

Daarnaast gaat ze in op het beeld dat veel kijkers van Albert hebben. Volgens Malgosia komt hij op televisie vaak over als respectloos tegenover vrouwen, iets waar andere deelnemers, zoals Sandra, helaas ervaring mee hebben.

Toch benadrukt ze dat Albert anders was wanneer ze alleen met hem was: “Hij is een beetje zoals veel mensen zeggen, een snoeperd.”

Tot slot laat Malgosia doorschemeren dat er meer is gebeurd tijdens de opnames dan wat de kijkers op televisie te zien kregen.

Wat precies, laat ze in het midden, maar haar onthullingen zorgen ongetwijfeld voor nieuwe gesprekken over haar tijd in het programma en haar relatie met Albert.

1. Deze onthullingen zorgen ongetwijfeld voor nieuwe gesprekken.
2. Deze deelnemer laat doorschemeren dat er dus meer is gebeurd.
3. ‘Hij is een beetje zoals veel mensen zeggen’
4. Dit zijn toch enkele opvallende uitspraken!
5. Tijdens de reunie zal het wel flink gaan donderen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven