Pijnlijke beelden: Veelbelovende artiest Roxy Dekker keihard onderuit op Lowlands!

WhatsApp Image 2024 08 19 at 101015 4jpg

De zangeres Roxy Dekker is een naam die steeds vaker in de schijnwerpers staat binnen de Nederlandse muziekwereld.

De jonge zangeres begon haar carrière in 2019 met een deelname aan het Junior Songfestival, als lid van de groep 6TIMES.

Hoewel hun nummer “End of Time” niet leidde tot een plek op het Junior Eurovisiesongfestival, markeerde dit slechts het begin van Roxy’s muzikale avontuur.

Sinds 2021 is Roxy actief als soloartiest en deelt ze voornamelijk covers via platforms zoals TikTok. Haar nummers “Heimwee” en “Spijt” bereikten al snel een groot publiek dankzij deze sociale media.

In 2023 brak Roxy echt door met het nummer “Anne-Fleur Vakantie,” dat ontstond nadat ze haar TikTok-volgers vroeg om vier willekeurige woorden in te sturen. Met de woorden “kleuren,” “zon,” “Ibiza,” en “spiegel” creëerde ze dit populaire nummer.

De kracht van TikTok zorgde ervoor dat het liedje razendsnel viral ging, wat resulteerde in een vijfde plaats in de Nederlandse Top 50 en een notering in de Tipparade.

Naast “Anne-Fleur Vakantie” behaalde ook haar nummer “Satisfyer” ongekende populariteit. De opmars van Roxy Dekker heeft ervoor gezorgd dat ze op 19-jarige leeftijd al een volle agenda heeft met optredens.

Haar fans kunnen niet genoeg krijgen van haar shows, en dit weekend stond Lowlands op het programma.

De verwachtingen waren hoog, en iedereen wilde samen met Roxy “Satisfyer” meezingen. Maar door de regen werd het podium spekglad, wat resulteerde in een onverwacht moment tijdens haar optreden.

Terwijl Roxy vol energie zong en danste, gleed ze door het natgeregende podium hard onderuit. Het publiek reageerde bezorgd, en al snel verschenen er beelden van fans die vroegen of alles goed ging met Roxy.

Met haar kenmerkende humor reageerde ze: “Hahahahahahahaha ja!” Kort daarna doken er close-up beelden op van haar val, opgenomen door iemand op het podium.

Ondanks de val lijkt Roxy het incident met een glimlach te hebben doorstaan. De beelden van haar val werden snel gedeeld op sociale media, maar Roxy liet zich hierdoor niet van haar stuk brengen.

Haar populariteit blijft onverminderd groeien, en met haar positieve houding is het duidelijk dat deze jonge zangeres nog veel in petto heeft.

Roxy Dekker’s optreden op Lowlands zal niet snel worden vergeten, niet alleen vanwege haar aanstekelijke muziek, maar ook door het onverwachte moment waarop ze onderuitging.

Roxy blijft een van de meest veelbelovende artiesten van Nederland, en zelfs een val op een nat podium lijkt haar zonnige toekomst niet in de weg te staan.

De zangeres Roxy Dekker is een naam die steeds vaker in de schijnwerpers staat binnen de Nederlandse muziekwereld. De jonge…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven