Vrouw betrapt schoonmoeder met haar baby: ‘extreem vreemd en zeer ongepast’

babyjpg

Recentelijk heeft een moeder haar 60-jarige schoonmoeder betrapt terwijl ze haar zoon probeerde te voeden, wat resulteerde in een zeer vreemde en ongepaste situatie.

De moeder benadrukt dat dit voorval als “extreem vreemd en zeer ongepast” werd ervaren. Ze onthult ook dat haar schoonmoeder wil dat de baby haar “mama” noemt in plaats van oma.

Om te voorkomen dat haar zoon dit gedrag overneemt, blijft de moeder vasthouden aan de term “tata,” wat oma betekent in het Libanees-Arabisch.

Niet alleen probeerde de schoonmoeder de baby borstvoeding te geven, maar ze drong er ook op aan dat de baby haar “mama” noemt, zoals aangehaald door de moeder op Reddit.

De moeder onthult dat de schoonmoeder van plan was genegenheid te winnen door de baby borstvoeding te geven, wat de moeder als een slecht plan bestempelde.

Tijdens een onaangekondigd bezoek aan haar huis, probeerde de schoonmoeder de baby aan haar borst te laten drinken, wat de moeder ten zeerste afkeurde.

De moeder is vastbesloten grenzen te stellen en duidelijk te communiceren over wat wel en niet aanvaardbaar is in de interacties tussen haar schoonmoeder en de baby.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven