Wendy van Hout laat van zich horen en plaatst emotioneel bericht: ‘Alles laten voor wat het is’

WhatsApp Image 2024 07 16 at 114746jpg

Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, heeft een ontroerend bericht op haar Instagram-account geplaatst.

Bij een foto van haarzelf met Peter in een bubbelbad, reflecteert Wendy op de huidige situatie rondom Mark, die al weken in het ziekenhuis ligt. Wendy schrijft:

Vraagtekens bij berichtgeving Wendy van Hout: ‘bedankt voor je begrip’

”Essentie van liefde. Even in stilte met elkaar zijn, even een momentje alles laten voor wat het is, de dag samen verwerken. Hopend dat morgen beter zal zijn.” Ze sluit haar bericht af met een klavertje vier.

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

Mark werd in de nacht van 28 op 29 juni opgenomen in het ziekenhuis en vrijwel direct naar de intensive care gebracht, waar een longontsteking werd vastgesteld.

Volgens geruchten is ook Mark Gillis gelukkig in de liefde: Dit is de knappe blondine!

Volgens Peter vecht zijn zoon al weken voor zijn leven. Hoewel er aanvankelijk verbetering leek te zijn, ging het later weer bergafwaarts met stijgende koorts en meer behoefte aan beademingsondersteuning.

Officieel bevestigd: Zeer grote genadeklap voor Peter Gillis en zijn familie!

Gisteren heeft Peter opnieuw een update gegeven over Marks toestand. Aan Shownieuws liet de vakantieparkenbaas weten dat zijn zoon langzaam wakker begint te worden.

”Sinds vandaag maakt Mark goede stappen en vonden de artsen het haalbaar om een soort test te doen, om te bekijken hoe het Mark verging om zonder de beademingsmachine volledig zelf te ademen.” 

Volgens geruchten is ook Mark Gillis gelukkig in de liefde: Dit is de knappe blondine!

Peter noemt het ‘een wonder’, maar benadrukt dat de zorgen nog steeds groot zijn. Mark moet het rustig aan doen, want hij is nog steeds aan het vechten voor zijn leven.

Volgens geruchten is ook Mark Gillis gelukkig in de liefde: Dit is de knappe blondine!

Onder Wendy’s post stromen de steunbetuigingen binnen. Veel volgers wensen haar en Peter veel sterkte in deze moeilijke tijd.

1. Het zijn zware tijden voor de familie Gillis…
2. Wendy plaatst een zeer emotioneel bericht.
3. De steunbetuigingen stromen binnen onder haar bericht.
4. Onder haar bericht stromen de steunbetuigingen binnen.
5. De familie kan rekenen op ontzettend veel steun.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven