Efteling voert bizarre wijzingen door per juni: Extreme stijging horecaprijzen!

eftejpg

Alhoewel de Efteling nog steeds een van de favoriete bestemmingen is voor een uitje, ongeacht de leeftijd, zijn de toegangsprijzen de laatste tijd aanzienlijk gestegen, waardoor gezinnen met beperkte financiën het zich niet meer kunnen veroorloven.

De toegangsprijzen van het park in Kaatsheuvel liggen tussen de 38 en 51 euro. Daarnaast dienen bezoekers ook parkeerkosten te betalen.

Nadat je urenlang in de rij hebt gestaan voor attracties, zul je ongetwijfeld honger krijgen en gelukkig zijn er voldoende eetgelegenheden beschikbaar.

Het is gebruikelijk dat de prijzen voor eten en drinken tijdens een uitje hoger liggen. De prijzen in de Efteling waren al aan de hoge kant, maar volgens de website Looopings zullen deze prijzen nu nog verder stijgen.

Voorheen kostte een flesje ice tea 3,90 euro, maar dit zal nu verhoogd worden naar 4,30 euro. Een klein blikje cola, fanta of cassis was voorheen 3,70 euro en zal nu 4,10 euro kosten.

Zelfs een flesje water zal nu 3,70 euro kosten. Het is opvallend dat zelfs Disneyland Parijs minder rekent voor deze producten.


Er worden ​​ook andere prijsaanpassingen gemeld door Loopings. Bijvoorbeeld een toename van 50 eurocent voor een patatje speciaal, nu geprijsd op 4,40 euro.


En voor degenen die hunkeren naar een broodje Unox, moeten ze dieper in hun portemonnee tasten, aangezien de prijs nu op 5,50 euro ligt, een stijging van een euro ten opzichte van vroeger.


Bovendien zullen de prijzen van abonnementen ook omhoog gaan. Vorig jaar was de prijs van een jaarkaart 215 euro. Deze prijs steeg in januari van dit jaar naar 250 euro. Vanaf 11 juni zullen drie nieuwe abonnementsmogelijkheden beschikbaar zijn:


  • Classic (225 euro per jaar)
  • Plus (275 euro per jaar)
  • Premium (390 euro per jaar)

De aanzienlijke prijsstijgingen hebben geleid tot veel kritiek onder bezoekers. U wordt uitgenodigd om uw mening te delen op Facebook en anderen op de hoogte te stellen van deze veranderingen om onaangename verrassingen te voorkomen.


1. Zo dat is even schrikken! Niet normaal zeg..
2. Zin in een broodje UNox? Nu niet meer!
3. Even een snack tussendoor met het gezin is niet meer te betalen!
4. Je eigen eten en drinkwaar meenemen is goedkoper
5. Wat een bedragen, schandalig!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven