DJ Afrojack zet zijn statige kasteelvilla in de verkoop: Dit megabedrag wil hij er voor hebben!

WhatsApp Image 2024 05 22 at 085823 3jpg

Nick van de Wall, wereldwijd bekend als dj Afrojack, lijkt na circa vier jaar zijn belangstelling te hebben verloren voor zijn kasteelvilla.

De imposante villa, gelegen net over de grens in het Vlaamse Kalmthout, heeft zestien kamers, waaronder acht slaapkamers, en een woonoppervlakte van 2.139 vierkante meter, inclusief een zwembad en wellnessruimte. Het bedrag waarvoor het te koop staat, is zeven miljoen euro, zoals gemeld door Quote.

De internationaal bekende Nederlandse dj verwierf de villa in 2020, hetzelfde jaar waarin hij in het huwelijk trad met model Elettra Lamborghini, de kleindochter van de oprichter van het beroemde automerk Lamborghini.

De kasteelvilla staat op een terrein van vijf hectare, omringd door natuur en biedt totale privacy, volgens de makelaar van De Boer & Partners.

Een diversiteit aan luxe voorzieningen zoals een binnenzwembad met zuilen, een wellnessgedeelte, een marmeren badkamer en een ruime eetzaal met uitzicht op een binnenbak behoren tot het landgoed, genaamd De Markgraaf. Het landgoed omvat tevens een buitenbak en stallen voor zeventien paarden.

Het exacte aankoopbedrag van de villa door de 36-jarige Afrojack is niet bekend, maar het zou aanzienlijk zijn geweest.

Zakenman Jan Rijsdijk vroeg ooit 20 miljoen euro voor De Markgraaf, maar zelfs na een prijsverlaging van 5 miljoen euro, slaagde hij er niet in om het te verkopen.

Uiteindelijk kocht Afrojack het landgoed nadat Rijsdijk instemde met de verkoop van een groot deel van het terrein aan een natuurorganisatie.


Rijsdijk betaalde in 1997 7,5 miljoen euro voor de renovatie van het hoofdgebouw. “Adviseurs verklaarden me voor gek en voorspelden dat ik dat er nooit meer uit zou halen.”


”Maar daar heb ik het niet voor gebouwd. Ik heb altijd gezegd dat ik straatarm wil sterven. Nou, ik ben goed op weg, haha!” meldde hij destijds aan Quote.


Hij gaf aan dat licht- en verwarmingskosten alleen al zo’n 2.500 euro per maand bedroegen.

1. Voor dit megabedrag krijg je dan wel het beste van het beste.
2. Maar liefst 16 kamers waarvan 8 slaapkamers!
3. Voor dit bedrag krijg je wel een oppervlakte van 2.139 vierkante meter.
4. Wat een bedrag zeg! Wordt nog even door sparen
5. Ontzettend mooi maar wat een bedrag zeg!

Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, lijkt na ongeveer vier jaar zijn interesse te hebben verloren in…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven