Mariska Bauer neemt drastisch besluit: Wat is er aan de hand?

WhatsApp Image 2023 05 22 at 225048jpg

Mariska Bauer heeft besloten om haar Instagram-profiel af te schermen, wat tot enige speculatie heeft geleid. De vraag rijst of dit verband houdt met de kritiek die ze onlangs ontving op het platform.

Mariska Bauer deelt openhartige update over haar gezondheid: ‘Dit is waar ik mee worstel’

Recentelijk is Mariska begonnen met het delen van kookvideo’s op Instagram. Hoewel deze video’s aanvankelijk openbaar waren, zijn ze nu alleen toegankelijk voor haar volgers.

Mariska Bauer deelt bijzondere momenten met unieke foto's: ‘vol energie’

Mogelijk is deze verandering het gevolg van de kritiek die ze ontving op haar kookvideo’s. Desondanks heeft haar echtgenoot, Frans Bauer, recentelijk aangegeven dat Mariska goed om kan gaan met kritiek.

Frans Bauer voelt zich ongemakkelijk bij deze vraag: ‘Het is eigenlijk niet relevant’

“Maris weet er goed mee om te gaan,” zei hij in een interview met weekblad Weekend. “Er zijn altijd mensen die ongezouten hun mening willen geven. Dat hoort bij deze tijd.”

Boze Frans Bauer overweegt juridische stappen te ondernemen: ‘Dit is te absurd voor woorden’

Voor Mariska is de kritiek geen reden om te stoppen met het maken van kookvideo’s. “Zolang ze er plezier in heeft, zal ze doorgaan, en dat is het belangrijkste,” aldus Frans.

Mariska Bauer mist haar oude leven: ‘Ik moet gewoon niet meer terugkeren naar dat’

“Er zit ook geen commercieel belang achter, het is niet gesponsord. Ze doet dit niet om een product te promoten, maar gewoon omdat ze ervan geniet. En weet je, dan is het leuk.”

Boze Frans Bauer overweegt juridische stappen te ondernemen: ‘Dit is te absurd voor woorden’

Huidig zijn Frans, Mariska en hun gezin te zien in de realityserie De Bauers – 20 Jaar Later.

Frans Bauer en gezin voor moeilijke keuze gesteld: ‘alsjeblieft niet’

In de vanavond uitgezonden aflevering maken Frans en Mariska eindelijk hun langverwachte reis naar Rome. Echter, dit uitje verloopt minder ontspannen dan gehoopt.

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’
auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven