Nog even geduld: Dit jaar is de landelijke intocht van Sinterklaas in deze gemeente!

sint 1jpg

Met de helft van mei voorbij kunnen we tevreden zijn over de aangename temperaturen, ondanks de af en toe vallende regenbuien.

De zomer staat bijna voor de deur en velen kijken uit naar een welverdiende vakantie, of dat nu in eigen land is of daarbuiten.

December, de feestmaand, komt langzaam maar zeker dichterbij en daarmee ook de komst van Sinterklaas naar ons land.

Omroep NTR heeft aangekondigd dat de jaarlijkse landelijke Sinterklaasintocht dit jaar zal plaatsvinden in de Utrechtse gemeente Vijfheerenlanden.

Sinterklaas zal op zaterdag 16 november voor het eerst arriveren in Vianen, een stad in de gemeente Vijfheerenlanden.

Vanaf 12:00 uur zal Omroep NTR live verslag uitbrengen van de intocht op NPO 3, terwijl het Sinterklaasjournaal op maandag 11 november van start zal gaan en dagelijks om 18:00 uur te zien zal zijn.

Burgemeester Sjors Fröhlich van Vijfheerenlanden reageert verheugd op het nieuws: “We zijn er trots op dat we Sinterklaas in onze gemeente mogen ontvangen. We vieren dit jaar ook ons vijfjarig bestaan,” aldus Fröhlich.

Als een eer beschouwt Sjors Fröhlich het dat Sinterklaas ervoor heeft gekozen om zijn verjaardag dit jaar in Vijfheerenlanden te vieren, samen met vele anderen.

“We zullen Sinterklaas een warm welkom geven in Vianen en hem laten zien waarom wij zo trots zijn op wat Vijfheerenlanden te bieden heeft. Het wordt een geweldige dag.”

De intocht van vorig jaar vond plaats in Gorinchem.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven