Joost Klein maakte direct excuses na incident: ‘Dat had niet mogen gebeuren’

josstjpg

Na het voorval achter de schermen van het Eurovisiesongfestival bood Joost Klein onmiddellijk zijn verontschuldigingen aan, zoals gemeld door het Zweedse dagblad Aftonbladet.

Nadat hij betrokken was bij een incident met een productiemedewerker, werd Klein, die Nederland vertegenwoordigde op het festival, gediskwalificeerd voor de finale.

Hoewel aanvankelijk vaag, bleken de details van het incident uit de verklaring van Klein’s team te komen, waarin stond dat hij geïrriteerd was door een cameravrouw die ondanks herhaalde verzoeken doorging met filmen direct na zijn optreden.

Het incident kreeg veel aandacht in Aftonbladet, dat onthulde dat Klein ongepast gedrag had vertoond.

Ooggetuigen, aangehaald door het dagblad, beschreven de zanger als “zeer beledigend”. Er werd gesuggereerd dat de camera van de vrouw beschadigd was, wat aangeeft dat er meer aan de hand was dan aanvankelijk gemeld.

Aftonbladet berichtte verder dat Klein verklaarde dat hij zich “erg gestrest” voelde door de aanhoudend opdringerige fotografen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgens meldingen zou Klein zijn geduld hebben verloren, zijn arm en vuist hebben opgeheven en per ongeluk de cameravrouw hebben geraakt, waarop hij zei: “Dat had niet mogen gebeuren.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Direct na het incident toonde Klein, volgens bronnen achter de schermen, veel berouw en herhaalde meerdere keren:

“Het spijt me, het spijt me.” Het is onduidelijk of deze excuses ook specifiek aan de cameravrouw waren gericht.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven