Totale weersverandering verwacht deze week: Hier moeten we rekening mee gaan houden!

regen 1jpg

Heb je afgelopen weekend genoten van het aangename weer? Lekker in het zonnetje gezeten met een verfrissend drankje of ontspannen op het strand?

De afgelopen dagen hebben we geluk gehad met het mooie weer, waardoor velen naar buiten trokken om van de zon te genieten.

Geniet nog even na van deze warme dagen, want volgens Weeronline staat ons deze week een andere weersituatie te wachten.

“De week begint nog met zon en droge perioden op maandag en dinsdagochtend, maar later op de dag kunnen er buien ontstaan,” meldt Weeronline.

“Op maandag zullen er verspreid over het land buien vallen, terwijl dinsdag de buien zich voornamelijk in het zuidwesten zullen manifesteren.”

Tijdens deze buien is er tevens kans op onweer en windstoten, dus het is slim om voorbereid te zijn op mogelijk hevig weer.

De temperaturen blijven echter redelijk aangenaam, met temperaturen rond de 21 graden in het zuidwesten en plaatselijk pieken tot 25 of 26 graden in het oosten en noordoosten.

Vanaf woensdag zal de temperatuur iets dalen naar ongeveer 19 graden overdag. Ook de nachten worden wat kouder met temperaturen tussen de 11 en 13 graden.

De rest van de week blijft het wisselvallig met afwisseling tussen regenbuien en droge periodes waarin de zon zich laat zien.

Ik hoop dat de weersvoorspellingen niet uit gaan komen!
auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven